door

Vitaliteit op de werkvloer onbetaalbaar

Vitale werknemers zijn belangrijk. Gezondheid en fitheid van medewerkers leidt tot minder uitval op het werk en bevordert tevens de werksfeer. Je fitter voelen uit zich ook vaak in je positiever gedragen. Teamsverbinden besteedt hier in haar trajecten veel aandacht aan en gaat met medewerkers en bedrijf in gesprek om te kijken hoe men hier het beste mee om kan gaan. 

 

 

 

Fitte werknemers verhogen de werksfeer!

Iedereen wil zich graag fit voelen en een energieke indruk achter laten zowel prive als op het werk. Logisch dat werkgevers ook graag fitte werknemers in dienst willen. Fitte werknemers zijn weerbaarder, zijn vaak positiever en vrolijker en stralen natuurlijk een frisser beeld van het bedrijf uit naar de buitenwereld. Daarbij is de kans dat fitte werknemers beter presteren natuurlijk ook groot en ook dat is in het voordeel van het bedrijf. Daarbij en dat vergeten we vaak kosten zieke werknemers een bedrijf veel geld en hoe fitter het personeel hoe minder uitval en dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Dus meerdere redenen om fit personeel te hebben en te houden. Maar hoe gaan we dit aanpakken? Niet iedere werknemer is een sporter of beweegt genoeg en daarbij heeft niet ieder mens genoeg discipline om regelmatig te gaan bewegen, te gaan ontspannen en genoeg rust te nemen. Punt is dat je hierbij natuurlijk ook grenst aan het priveleven van de werknemer en daar mag/kun je natuurlijk niet altijd wat van zeggen. Dus is het zaak om op een een slimme en verantwoorde manier medewerkers toch mee te krijgen om meer te gaan doen voor hun eigen gezondheid. Hoe? dat bespreken we graag met u, hier zijn oplossingen voor. Teamsverbinden heeft hier veel ervaring mee. 

 

Jan ter Haar│Teamtrainer
Jan ter Haar│Teamtrainer