door

Nieuw: Teamsverbinden.nl

De wereld is veranderd sinds corona. Een andere wereld met uitdagingen en nieuwe kansen. Vanuit Training&Travel werd al duidelijk dat een grote behoefte is ontstaan naar hoe in die nieuwe wereld collega's, medewerkers, werkgevers en organisaties in verbinding (kunnen) blijven. Een behoefte die heeft geleid tot een specialisatie binnen Training&Travel Group: Teamsverbinden.nl.

Op afstand werken is veel meer normaal geworden dan voor 2020. Thuiswerken biedt voordelen. Minder reistijd, flexibiliteit bijvoorbeeld. Op afstand werken heeft ook nadelen: medewerkers van organisaties kunnen minder binding met hun collega's en hun werkgever ervaren. In het begin is dat misschien niet zo erg, wanneer het langer duurt en wellicht (deels) structureel wordt, vergt de nieuwe manier van werken een andere structuur. De omgang met elkaar vraagt om een andere aanpak dan in het verleden.

Teamsverbinden.nl biedt een dergelijke aanpak in de vorm van trajecten om de binding tussen medewerkers (en teams) en de organisatie op peil te houden en te vergroten. De resultaten van deze trajecten:

  • prettiger werken
  • minder uitval
  • minder verloop van personeel

De organsiatie die nu flexibel met de nieuwe wereld omgaat is het beste op de toekomst voorbereid. Organisaties die vandaag aan de slag gaan behoren tot de uitblinkers van morgen. Een dergelijke traject vergt in eerste instantie een investering, maar de kostenbesparing (minder reizen, meer webinars) vergoedt dat ruimschoots. De gerealiseerde besparing aan tijd en geld kan op een andere manier worden ingezet. De coaches van Teamsverbinden.nl staan klaar om jouw organisatie op dat pad te begeleiden.

Verandering biedt ook nieuwe kansen.... Teamsverbinden.nl.

Jan ter Haar│Teamtrainer
Jan ter Haar│Teamtrainer