Over Teamsverbinden.nl

Teamsverbinden.nl is onderdeel van de Training&Travel Group, gespecialiseerd in het (ver)binden van medewerkers aan bedrijven en organisaties. De binding in teams is een speerpunt net als het functioneren van individuele medewerkers in teams en binnen het bedrijf. Hoe meer verbinding en duidelijkheid hoe prettiger (en efficiënter) wordt gewerkt. De uitval is minder. Een win-win situatie voor zowel medewerkers als bedrijfsleiding.

Gespecialiseerde trainers

Teamsverbinden.nl is actief vanuit het hoofdkantoor in Didam (gemeente Montferland). De omgeving geeft ons inspiratie en creativiteit die nodig is voor onze doelstelling. Het team van de onderneming bestaat uit gespecialiseerde trainers en begeleiders ondersteund door onze backoffice. Teamsverbinden.nl heeft ruime ervaring, de coaches zijn enthousiast, flexibel en bereid samen met de klant alles uit de kast te trekken voor een optimaal resultaat van de verschillende trajecten.

Jan ter Haar is oprichter van initiator van Teamsverbinden.nl, een ondernemer pur sang, een ervaren teamcoach die het belang van goed functionerende teams tot prioriteit en aandachtspunt heeft gemaakt: prettiger samenwerken en samen met het bedrijf méér bereiken.

Klik hier voor de verschillende trajecten van Teamsverbinden.nl.