Over Teamsverbinden

Teamsverbinden is een afdeling van de Training&Travel Group en richt zich op het (ver)binden van medewerkers aan bedrijven en andersom. Daarbij is de binding in teams een speerpunt evenals het functioneren van individuele medewerkers in teams en binnen het bedrijf. Hoe meer verbinding en duidelijkheid hoe prettiger (en efficiënter) er gewerkt wordt en hoe minder uitval er is. Een win-win situatie dus voor medewerkers en bedrijfsleiding.

Van waaruit werken wij?

Ons kantoor is gevestigd te Didam in het mooie Montferland; een rustige locatie in het Oosten van het land. Deze omgeving geeft ons inspiratie en creativiteit die we nodig hebben in ons werk. In 2021 zal een tweede locatie aan ons bedrijf worden gevoegd.

Ons team bestaat uit gespecialiseerde trainers en begeleiders ondersteund door onze backoffice. Wij hebben ruime ervaring en zijn enthousiast, flexibel en bereid samen met u als klant er alles aan te doen om de trajecten die we aanbieden tot een succes te maken.

Oprichter

Oprichter van Training&Travel en initiator van Teamsverbinden.nl is Jan ter Haar. Ondernemer en ervaren teamcoach die het belang van goed functionerende teams tot prioriteit en aandachtspunt heeft gemaakt: prettiger samenwerken en samen met het bedrijf méér bereiken. 

Ons team