Partners Teamsverbinden.nl

We zijn blij dat we als Teamsverbinden.nl een aantal partners hebben waarmee we al lang een duurzame realtie hebben die gebaseerd is op kwaliteit en respectvolle samenwerking. Hierbij doelen we natuurlijk in eerste instantie op de (verblijfs)locaties die wij aanbieden voor de 48 uur trainingen en langere of kortere trajecten buitenshuis.

Hotel Partners

Hotelpartners

We zijn blij met onze samenwerking met de Westcord Hotelgroep. Een groep met 15 hotels die gedragen wordt door het bevlogen echtpaar Harry en Jennifer Westers en hun medewerkers en die zich onderscheiden door hun moderne marketing en omgang met onze bedrijfsklanten. Hier worden we blij van en dit inspireert ons tot een hechte samenwerking. De hotels bevinden zich verspreid over het land: van de mooie Wadden (Ameland en Terschelling), tot Leeuwarden, Groningen, de Veluwe, Amsterdam en Rotterdam (o.a. de SS Rotterdam en Hotel New York).

In het midden van het land is sporthotel en complex Papendal een belangrijke partner die moderne faciliteiten combineert met een prachtige omgeving voor activiteiten en (outdoor) meetings/scholing. Mooi centraal gelegen bij Arnhem bij de A12 en toch heel rustig midden in de natuur. Papendal ademt echt een sfeer van (ver)binden en teamspirit.